ylapalkki
etusivu tapaamiset vertaistuki keskustelu yhteystiedot linkit email

livetapaamiset 2006

Pikkujoulut 25. – 26.11.2006 Leppäkoskella

Perinteiset, koko perheen pikkujoulut järjestettiin Leppäkosken Woimantalolla marraskuun lopussa. Lapset pääsivät leipomaan pipareita ja joulupöytä notkui jälleen ihanista jouluherkuista. Paikalla ehti piipahtaa myös joulupukki, joka ilahdutti lahjoillaan niin lapsia kuin aikuisiakin.

Teatteri-ilta ja illanistujaiset Tampereella 4.11.2006

Syyskokouksen yhteydessä kävimme nauttimassa runsaasta lounaspöydästä lounasravintola Yrtti & Pippurissa. Päivä jatkui polttareiden merkeissä, veimme Prinsessamme teatteriin hulvattoman hauskaan esitykseen ”Paavo, 1,5v”. Ilta jatkui panimoravintola Plevnassa sekä Sputnikissa pikkutunneille.


Kokkauskurssi 17.9.2006

Kokoonnuimme opettelemaan perinneruokien valmistusta ja teimme porukalla kaalikääryleitä, jotka huomasimme helpoiksi tehdä ja todella herkullisiksi.


Tallinnan risteily 6. – 7.8.2006

Elokuun alussa suuntasimme kohti Tallinnaa, jossa tänä vuonna viivyttiin 2 päivää ja yövyttiin Viru-hotellissa. Matkan aikana kävimme mm. tutustumassa Tallinnan eläintarhaan, kartingkeskukseen, Piritan hiekkarantaan sekä Tallinnan tiedekeskukseen.

Linnanmäki 10.6.2006

Linnanmäellä tavattiin porukalla jo perinteiseen tapaan kesäkuussa. Mukana huvittelemassa oli 10 aikuista ja 6 lasta.

Taaborinvuori 24.05.2006

Osallistuimme lasten kanssa suosituille Taaborinvuoren toimintaviikoille Nurmijärvellä 24.5.2006. Tarjolla oli lapsille ohjattua toimintaa Aleksis Kiven maisemissa. Lapset seurasivat käsityöläisten näytöksiä, ja kuuntelivat satutädin kertomuksia ja askartelivat myös itse. Päivän huipensi teatteriesitys. Sateinen ja viileä ilma ei haitannut yhtään.

kaaleppi

Suutarin mökissä kuultiin tarina Kaaleppi-karhusta.

 

seppa

Seppä näytti miten tehdään oikea rautanaula. Lapset käyttivät palkeita.

 

lankaa

Miten tehdäänkään villalankaa? Saimme nähdä kaikki työvaiheet ja nyt tiedämme, mistä tulee sanonta "menee pasmat sekaisin".

 

pellavaa

Pellavan vaiheetkin käytiin läpi pellosta langaksi.

 

musiikkia

Välillä käytiin musisoimassa. Pullosta tulee oiva soitin, kun sisälle laittaa herneitä tai riisiä.

 

teatteri

Lähes tunnin kestänyt Avaruussukellus oli mukava ja mukaansa tempaava näytelmä.

 

elukat

Lopuksi käytiin vielä moikkaamassa lampaat ja kani.

takaisin ylös
alapalkki